Ons verhaal

Welkom bij BuikjeVol, jouw bruisende cateringpartner met meer dan 25 jaar aan smaakvolle ervaring. Wat ooit begon als een bescheiden frituur in Antwerpen, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een vloot van 25+ foodtrucks en cateringstations. Bij BuikjeVol dragen we kwaliteit hoog in het vaandel; het is onze voornaamste drijfveer bij elke opdracht die we aangaan. Onze toewijding aan voortreffelijkheid is ongeëvenaard en staat centraal in alles wat we doen.

Historiek

De fundamenten van dit bedrijf zijn diep verankerd in Antwerpen. In het begin van 1993 hebben Jim & Brenda, op jonge leeftijd, de sprong gewaagd met hun avontuur. Ze bliezen nieuw leven in de frituur die al een tijdje leegstond op de hoek van de Fourmentstraat en de Anselmostraat, waar sinds de jaren zeventig al een frituur was gevestigd.

Het koppel was jong en vastbesloten om er iets van te maken. De zaak werd al snel een succes. De klanten waren dol op de frieten die Jim bakte, en de zelfgemaakte producten waren bijzonder geliefd, zoals stoofvlees, tartaar en versbereide brochettes, waarbij de “Hamburger DEN HOEK” de absolute favoriet was.

Vanaf 2009 begonnen we met het gebruiken van mobiele frituurwagens. Vanwege de bekendheid van Frituur Den Hoek werden we vaak benaderd met verzoeken of we geen frieten konden komen bakken voor verjaardagsfeestjes thuis. Dit gaf aanleiding tot het oprichten van onze allereerste mobiele frituurwagen, die bekend werd onder de naam “FrituurAanHuis“. Dankzij onze heerlijke frieten en de jarenlange ervaring groeide dit initiatief al snel uit tot een enorm succes.

De aanhoudende vraag naar onze mobiele frituurwagen leidde ertoe dat we besloten om de oorspronkelijke frituur te verkopen, zodat we ons volledig konden concentreren op het aanbieden van mobiele frituurervaringen.

Sinds 2017 zijn we niet meer beperkt tot alleen frituren. De opkomst van foodtrucks heeft ons aangemoedigd om onze horizon te verbreden en andere culinaire mogelijkheden aan te bieden.

we bieden meer dan 7 verschillende foodthema’s aan. Door deze nieuwe richting in te slaan, zijn we in staat om onze huidige klanten een breder scala aan mogelijkheden te bieden.

Merkcreatie buikjevol – tekst hier implementeren

Wat doen wij?

Publiekscatering

Ook zijn wij steeds meer actief op festivals & grote evenementen. Zo kunt u ons steeds vinden tijdens de matchen van Lierse Kempenzonen en Racing Mechelen. Ook op de cyclocross vindt u ons terug.

Bedrijfsevenementen

Ons klantenbestand is inmiddels ver uitgebreid in de bedrijvensector. Zo verzorgen wij steeds de catering voor kleine en grote bedrijven. Dit kan van 20 personen tot en met 5000 personen.

Privé-feesten

Back to the roots. Zo is het allemaal begonnen Privé-feesten. Ook hier zijn wij nog steeds zeer actief in. Door de kwaliteit van de producten en getraind personeel, leveren wij steeds een op en top service.

Onze partners

Pauwels

Lutosa

Mora